Un milion de flori pe terenul dumneavoastra

milion-flori-terenul-189399

Aceasta carte este un ghid practic eficient in amenajarea gradinii. In carte sunt prezentate plantele (peste 240 de specii), care va vor ajuta sa redati gradinii dumneavoastra originalitate si farmec unic, va va oferi posibilitatea sa combinati placerea cu simplitatea ingrijirii. Autorii analizeaza diferite variante de amenajare a gradinilor si ofera metodele efective de cultivare a plantelor si protejarea lor de boli si daunatori. Ilustratiile din carte demonstreza excelent modelele de design de gradina (arhitectura peisagistica), precum si aspectul colorat al plantelor.

Cartea a fost scrisa de catre biologi, doctor abilitat in stiinte agricole, expert si consultant in amenajarea si intretinerea gradinilor D-na Tatiana Kneazeva si fiica sa, redactor-sef al revistei “Gradina cu mainile proprii”, Daria Kneazeva.
Tatiana si Daria Kneazeva- autorii a 15 carti si mai mult de 500 de articole despre plante ornamentale, fructifere, culturi de pomusoare si de legume, plante de gazon si de camera, precum si despre design-ul gradinii.
Pret promotional: 60 lei
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s