Comorile Muzeelor Ruse – Album ilustrat de arta

comorile_muzeelor_ruse_comorile_muzeelor_europene

STOC EPUIZAT

Acest volum de arta spune povestea picturilor si sculpturilor a doua mari muzee ruse. Gasim informatii generale despre fiecare in parte, despre salile in care sunt exponatele cat si despre numeroase lucrari. Veti invata despre viața artiștilor celebri și istoria capodoperelor din lumea artei, arhitecturii și sculpturii.

Galeria de Stat Tretiakov din Moscova – una dintre cele mai mari colectii de arta ruseasca din lume. Muzeul poarta numele fondatorului sau, negustorul si fabricantul Pavel Mihailovici Tretiakov (1832 – 1898).
Ermitajul de stat din Sankt Petersburg – unul dintre cele mai mari muzee artistice cultural-istorice din lume. Expunerea lucrarilor de arta este facuta in mai mult de 350 de sali. Un loc deosebit in expozitie il ocupa interioarele de ceremonie ale palatului. In fondul artistic muzeal sunt cuprinse peste 2,8 milioane de exponate. Perlele Ermitajului sunt capodoperele picturii din secolele XIII – XX, care includ operele lui Leonardo da Vinci, Rafael, Tician, El Greco, Velasquez, Goya, Rubens, Van Dyck, Rembrandt, ale impresionistilor si postimpresionistilor.
Cartea are coperta imbracata in matase naurala acoperita cu folie de argint, filele sunt din hartie speciala de origine finlandeza ce da o posibilitate de a reda la maxim naturaletea tablourilor iar marginile paginilor sunt si ele suflate cu argint pentru protectie impotriva prafului si a razelor solare.
Pret promotional: 100 lei
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s